Webinar 28 oktober: ‘Vandaag nog succesvol met AI aan de slag’

Woensdag 28 oktober om 10.00 vindt het webinar ‘Vandaag nog succesvol met AI aan de slag’ plaats. Hier krijg je inspirerende voorbeelden en concrete handvatten om zelf met AI aan de slag te gaan. Goed nieuws: het event is helemaal gratis én je kunt je nog aanmelden.

Trends als Artificial Intelligence (AI) en Deep Learning lijken misschien een ver-van-je-bed-show, maar deze technieken worden nu al regelmatig achter de schermen toegepast om processen, efficiëntie en ervaringen te verbeteren. Ook in jouw bedrijf zullen kunstmatige intelligentie, chatbots en virtuele assistenten het werk efficiënter maken of sterk beïnvloeden de komende jaren.

Het is dan ook niet de vraag of jouw bedrijf iets met AI moet gaan doen, maar wanneer en wat je ermee gaat doen. Samen met specialisten uit de markt, experts en ervaringsdeskundigen ontdek je tijdens dit webinar wat Deep Learning en Artificial Intelligence kunnen betekenen voor jouw bedrijf en krijg je handvatten om hiermee aan de slag te gaan.

Wanneer? Woensdag 28 oktober 2020 om 10.00
Voor wie? Voor managers, IT’ers, datascientists, analisten, wetenschappers, marketeers, engineers en anderen die met AI aan de slag willen in hun bedrijf.
Waarom? Omdat je het gevoel hebt dat AI echt groot wordt en je er nu al iets mee wilt, maar nog niet precies weet wat je ermee kunt.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via het formulier aan de rechterkant. Het aantal plaatsen is beperkt. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Dit evenement is met name geschikt voor professionals die werken bij bedrijven met een managed IT-afdeling.

We kijken er naar uit om je te ontmoeten op woensdag 28 oktober 2020!

 

Sprekers

Remy-Ludo-Gieling-150x150.jpgRemy Gieling, Hoofdredacteur MT / Sprout en initiator van ai.nl.
Remy heeft net de laatste hand gelegd aan een boek over hoe grote en kleine organisaties innoveren met AI. Tijdens dit webinar geeft hij handvatten om zelf met AI aan de slag te gaan.

 

 

 

Channah Blocq, Learning and Artificial Intelligence at NVIDIA.Channah-Blocq.jpg
Aan de hand van concrete user cases in de industrie, healthcare en researchsector, vertelt Channah onder andere over de opkomst van GPU Computing, hoe AI iedere sector transformeert, het verschil tussen AI, Machine Learning en Deep Learning, en de belangrijkste voorwaarden om met AI aan de slag te kunnen.

 

 

Edgar Luten, HP Datascience Workstation Edgar-Luten.jpgCategory Manager.
Edgar neemt je mee in hoe en wanneer AI voor jouw business interessant is. Dit doet hij onder meer aan de hand van de Data Science Workstation-oplossing die HP voor NVIDIDA heeft ontworpen.

 

 

 

 

Bart Van de WieleBart-van-de-Wiele-Adobe.jpg

Principal Solutions Consultant EMEA Adobe.
Bart laat tijdens dit webinar zien hoe Adobe Sensei, het AI-platform van Adobe, de creatieve sector innoveert, vergemakkelijkt en versnelt.

 

 

 

 

 

 

Intelwindows10Pro-big

 

Waardevol? Deel het met je netwerk!